Aftellen begonnen

Sinterklaas is afgelopen en kerst en oud&nieuw komen steeds dichter bij. En dus ook mijn vertrek naar Nepal-Tibet-China. Op het moment ben ik nog hard bezig met werken, alle laatste dingen regelen, inentingen halen etc. Maar op 3 januari 2012 zal ik dan eindelijk op het vliegtuig stappen om eerst 3 maanden, via Cross-Borders, in Dhading te gaan werken. (Engelse) les geven en huiswerkbegeleiding aan kinderen tot 10 jaar. Tijdens die maanden zal ik dan ook wonen bij een gastgezin; slapen boven de koeienstal en heel veel linzen eten. Verder totaal afgesloten van de buitenwereld zonder telefoon en internet. Een keer in de twee weken reis ik, met twee andere vrijwilligers die ook op deze plek werken, naar Kathmandu om met alle vrijwilligers bij elkaar te komen en om even op internet te kunnen, jullie weer even op de hoogte te brengen! ;) 
Na deze 3 maanden vrijwilligerswerk ga ik nog 3 maanden rondreizen door Tibet en China. De eerste twee weken zal dat met mama en Majel zijn en daarna nog in mijn "eentje", met vrijwillieger van de groep die ook nog doorreizen of anderen die ik tegenkom. Als alles volgens plan gaat kom ik dan weer op 6 juli 2012 terug in Nederland.

Een groot avontuur waar ik enorm naar uit kijk!

Liefs Myrthe

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer